Vakbeurs van de openbare ruimte – Een terugblik

Vakbeurs van de openbare ruimte – Een terugblik

2 en 3 oktober hebben wij voor het eerst deelgenomen aan deze leuke beurs in de Jaarbeurshallen van Utrecht.

Voorbereidingen

Spannend! We hebben besloten mee te doen aan de Vakbeurs van de Openbare Ruimte. Dit wordt onze eerste beurs, dus het is nog even uitvogelen wat we allemaal nodig hebben! Gelukkig helpt de organisatie van de beurs ons goed, en ons vaste reclamebureau helpt ook een handje!

Veel om over na te denken, wat nemen we mee? Wat is onze boodschap? Wie gaat erheen?

Het ontwerp voor de stand is snel gemaakt, het doek ontworpen, overhemden gedrukt, visitekaartjes. Snacks niet te vergeten!

Inrichten beursstand

 

Dag 1

Vroeg uit de veren, want we willen rond 08:00 uur in Utrecht aanwezig zijn. We hebben bewust gekozen voor een gemeubileerde stand, dan hebben we bijna geen tijd nodig voor het opbouwen. Bij aankomst hoeven we alleen wat los materiaal mee naar binnen te nemen, en zijn we er al klaar voor! De deuren openen om 09:00 uur voor publiek, en inderdaad, om die tijd staan meteen de eerste mensen te wachten! De flyers vliegen er doorheen, een belletje aan een collega op kantoor is dan ook benodigd om de voorraad weer aan te vullen.

Zeer tevreden over het aantal bezoekers van dag 1! We sluiten af met een borrel en maken ons op voor dag 2.

2 Dag 1 Beurs Dag 1 Beurs

 

Dag 2

De wekker gaat vandaag wat later gelukkig, want we hebben in de buurt overnacht. Wederom een vliegende start, de bezoekers stromen weer binnen! We staan vlak voor de ‘Natuurinclusieve stad’, wat ervoor zorgt dat de bezoekers die geïnteresseerd zijn in groen, keurig langs onze stand komen. Iedereen waarmee we het gesprek zijn aangegaan, vertrekt met een pen, flyer of bidon van Nautilus! En natuurlijk een schat aan info rijker.

Beurs 4 Beurs 3

Waterschappen, Gemeentes, Studenten, Ingenieursbureaus, we hebben ze allemaal gesproken!

Wat een ontzettend leuke beurs!

Beurs 5 Beurs 6

Tot volgend jaar.